Hejsan på dig!

Hoppas att allt är fint. Här är det faktiskt ganska hyffsat. Man börjar att få till det här med ”Håkan” så att han ger mig rätt mängd med morfin 😀 Lyckats gå upp 2 kg sen jag blev inlaggd så det är jäkligt bra med tanke på hur tunn jag är. Satt och kollade resultaten på CHL matcherna och blev besviken. HV71 förlorade sin match. Men… man får se det som en träningsmatch. Det är ju den 16’e september som matcherna börja att gälla då SHL drar igång, i alla fall för Hv’s del.

Jag hoppas att få se ett HV71 som spelar bättre den 16 september. Fast…. Bara man ser att de gör vad de kan så är jag ganska nöjd. Alla i laget är i alla fall bättre än mig alla dagar i veckan. Självklart så vill man att de ska vinna varenda match men så funkar tyvärr inte hockeyn. Man blir besviken och skyller på det ena och det andra men så är det med idrott.

Jag längtar till premiären!!! Ska få träffa Johan Davidsson då. Min sambo har ordnat det. Han och Stefan Liv har alltid varit mina idoler 💖 Sen ska jag få se en match i Kinnarps Arena vilket jag aldrig gjort. Hoppas man fått till min medicinering tills då. Lyckades i alla fall få till så mina behandlingar inte krockade med seriestarten.
Ser fram mot att höra och se alla HV FANS lyfta fram HV till en seger mot Djurgården…. Bara längtar gör jag 💖💖💖🏒

Nu är det så… Den här virrpannan har lyckats att slarva bort vilka som har beställt pärlarmband av mig 😢 Jag skyller på morfinet… Ni som beställt och inte fått, skicka ett litet mejl/messenger medelande så att jag kan göra dina armband också. Kommer ihåg alla utom en.. Väldigt pinsamt detta.

Detta är något av man kan beställa, armband, änglar armband och halsband samt örhängen. Se mer i menyn och säljes…

Jag hoppas att jag når ut till er som har beställt när jag skriver här i bloggen. Vill ju göra rätt för mig.

Jag upptäckte i mitten på veckan att det kliade och jag var alldeles röd på kinderna och hakan. Vi var då inne på att det kan vara ena medicinen de satt in mig som jag kanske inte tålde. Läkaren plockade bort den och gav mig kotisonsalva att smörja mig med. Fungerade fint. Det slutade kliaoc det röda försvann. I går så hittade jag igen en broschyr jag fått om immunterapin. Nr jag läser i den så ser jag att det jag hadde är biverkning å min behandling jag fick förra torsdagen. Att det skulle gå så länge innan man reagerade trodde jag inte. Trodde att inom ett par dagar så skulle de visa sig om man reagerade på behandlingen med biverkningar. Nu får de klura ut hur vi ska gå vidare med behandlingen och undvika biverkningarna😫

Så här såg jag ut på båda sidorna och så kliade det 😢

Nä gott folk. Nu ska jag göra kväll. Sov gott med er alla. 💖❤💖