Så himla skönt det är att vara hemma igen. Över 1 vecka var jag inlaggd denna gången. 2 av biverkningarna man kan få av immunterapin upplever jag att jag märker av. Dels så känner jag mig tröttare och så får jag hudutslag. Är det inte värre än så, då är jag glad för det. Jag längtar så otroligt till nästa lördag…. om 6 dagar smäller det….

HV71 har sin hemmapremiär och jag, Anneli, Tobias och Johanna ska gå på den 😀😀😀 Helt otroligt är det. Ska även få träffa en av mina stora idoler, Johan Davidsson ❤ En sak är då säkert, jag ska försöka få hans autograf och även grabbarna i lagets också. Har ju lovat att försöka ordna autografer till Michael Almqvist också för allt han hjälpt till med så otroligt mycket.

Det viktigaste för mig nu är att hålla mig på benen. I torsdags så fick jag min 2a behandling av immunterapin, så nu dröjer det 2 veckor till nästa. Nu så har jag kontakt med SSIH. De kommer om det är något med mig eller pumpen. Varje vecka kommer de och byter min kasset och batterier. De har även etablerat en kontakt med SSIH i Jönköping om något skulle hända när vi är där. Det hoppas vi väl att det inte ska göra men man bör ändå gardera sig.

På den här trippen vi gör nu ska Annelis syster Carina följa med oss. Är kanon, då kan de turas om och köra samtidigt så har Anneli sällskap om jag sover på vägen. Vi ska ju även hälsa på min älsta son, Tobias och hans sambo. Har inte hälsat på honom på flera år då de har varit hit upp och vi inte varit söderut…

Är orolig för mitt hjärta 😔 Hon har så ont i magen. Verkar vara rejält magkatarr som hon råkat ut för. Jag önskar verkligen att jag kunde trolla så att hon blev fri alla besvär med mage och axlar. Hon är mitt allt ❤ Önskar att jag blev frisk så att hon slapp oroa sig för mig så mycket.

Idag ska jag komma ihåg att ringa min syster i Olofström. Mitt minne har blivit helt bedrövligt måste jag säga. Det var inte i tipp topp innan cancern men det har absolut inte blivit bättre nu… Så jag ber om ursäkt till alla som jag missar att höra av mig till. Bara att ringa och påminna mig. Mår jag bra och inte är hos läkaren så svarar jag…

Nä mina vänner både nya och gammla…. ni får ha en fortsatt bra söndag. Kram….