Nu har jag packat det mesta. Fått tryck på min HV tröja, ”HÅKANSSON” står det 😁 I morgon bittig så åker vi, Anneli, jag och Annelis syster Carina. Glad att hon kunde följa med. Då slipper Anneli köra hela sträckan och så har de sällskap av varandra om jag sover i baksätet…

Ser verkligen fram mot att åka ner och få se laget i mitt hjärta, HV71 ❤ Det ska bli en stor upplevelse. HV har vunnit 1 ny medlem. Anneli ser fram lika mycket som jag gör tror jag. Både hon och jag är så imponerade över hur HV suportar har ställt upp för oss och hela HV71. Att Davidsson ska ta sig tid att träffa mig en sån här dag det ändå är. Premiären är ju viktig och man tar ändå sig tid att träffa mig, Anneli, Tobias och Johanna…. fortsätter i morgon för nu går ögoen i kors.

Godmorgon… Klockan är nu 04.25

Idag, (15/9) så åker vi ner till Jönköping. Jag tror det handlar om ca 60 mil. Hoppas att det blir bra väder att köra i. Ingen höjdare om det skull vräka ner regn hela vägen. Kollade SMHI i går kväll om hur vädret skulle bli därnere i helgen. Stora svarta moln var det men det varbara söndagen som hade regndroppar under. Jag vill gå och lägga mig nu!!!  Är tvungen att ta ett supp så det är väl inte så bra idė förens man varitpå toa och skött sig.
Jag är taggad för imorgon… Tänk att vi ska kolla på HVhemma i deras borg, deras arena. Lär vara bra mycket mer tryck där än när vi har sett HV möta Timrå IK. Det ska bli sån grym upplevelse!

Magen den spökar, fick upp inatt och kräkas. Jag är övertygad om att det beror på att jag inte har fått sköta magen på nästan 1 vecka igen. Det är som ett jäkla ekorrhjul… Fast denna gången ska det Inte leda till inläggning! Nu sitter vi i bilen och har börjat vår färd ner till Jönköping 😁 Pricken över i:et med denna helgen är att HV vinner, det skulle toppa det till en fulländad helg i mina ögon… Är lite, men bara lite avundsjuk på Anneli som har fått Johan Davidssons telefon nummer 😘