Nu ligger jag i sängen på Scandic Elmia och väntar… väntar på att gå på matchen med stort M. Min första match i Kinnarps Arena!!! Det ska bli en otrolig upplevelse. Tobias är på väg med Johanna så snart ska vi gå över till SHB. 

NU har vi varit på matchen…. HELT otrolig match och vilken uppslutning. Jag och Anneli måste tacka alla som har gjort den här dagen för oss samt Tobias och Johanna. Carina som ställde upp och följde med och körde med Anneli så att hon slapp köra ensam. Vill tacka Inger och Sören som bjöd oss till sin Loge Essell och på en fanastisk upplevelse. Vi blev även bjudna till NBS klubbhus där vi fick träffa ordförande, Jens. Vi samtalde en del och pratade lite om hur de jobbade ihop med HV mm. Efter 1 timme åkte vi tillbaks till hotellet så jag fick vila. Resan har tagit en hel del krafter av mig och jag ville ju ha ork till matchen också.

När klockan började närma sig 14.00 så gick vi ner till hallen. Vi skulle ju mötas upp där och jag skulle äntligen få träffa min idol…. Johan Davidsson!!! Vi träffade på Inger och Sören när vi kom ner till hallen så då fick hon armbanden och halsbandet hon köpt av mig. Tack och lov så var hon nöjd med dem. Efter en stund så kom Claes som skulle hämta upp oss till logen. Vi hann knappt komma dit innan Johan kom. Fick lite grejor av Davidsson, lag foto med autografer och en matchtröja som var signerad av de flesta spelarna i laget 💖 Han gick igenom hur femmorna skulle se ut och så var det lite allmänt prat innan han var tvungen att gå. Han var inte borta länge för efter en stund så kom han förbi med P-W så vi fick träffa honom också 😁

Efter 1:a perioden så satte vi oss och åt en god räksmörgås med Inger och Sören. Vem kommer inte då om Davidsson, denna gången med Timrå bekantingen Oscar Sundh. Så, jag fick hans autograf också på tröjan 😁. Alltså…. helt otrolig dag! När 2a perioden var slut så drog vi ner till shopen för att kolla in den. Inte gick man därifrån utan att ha handlat lite HV grejor. När vi kommer tillbaks till logen så möter vi Jens (från supporterklubben). Han frågar om jag vill följa med efter matchen och dela ut pris som matchens spelare och visst ville jag det 😉 perioden gick och när det var 10 min kvar så kom Jens och hämtade mig. Vi gick ner och stog i speakerbåset till slutsignalen gick och på tavlan stod det 4 – 2 💖 HV vann en skön och rättvis seger. Ut på isen går Jens och jag för att överlämna matchens pris till Tedenby…

Vilken dag!!! Det här ska mycket till för att överträffa. Så lycklig och glad för alla som hjälpt oss på ett eller annat sätt att genomföra den här resan… Här kommer ett gäng bilder och med det så säger jag god natt med ett stort leende på läpparna 😃

Jens ordf. NBS och jag

Jens, jag och Tedenby

Jag, P-W och Davidsson

Tobias, Johanna och Anneli i NBS lokalen

Sören, jag och Oscar Sundh

Jag, Davidsson och Tobias…