Hej igen… 5 dagar sedan jag var på mitt livs match. Matchen mellan HV71 och Djurgården. Matchen var väl inte någon toppmatch men för mig var den enorm. Jag fick träffa Davidsson!!! och bonus var att jag fick träffa PW, Tedenby och Sundh. Det ärväl inte förrens nu man har börjat kunna smälta alla intryck mm. I pausen mellan 2:a och 3:e så gick vi ner till shopen för att kolla in den och ev. köpa något. När vi gick där så kom 2 suportrar och hälsade på mig, de kände igen mig… Vilket gäng HV spelarna ha bakom sig!!! De suportrar vi träffade var genomtrevliga allihopa! Vilket tryck de höll i hallen och det var mycket mindre klappor än händer som klappade vilket jag tycker är bra. Den här matchen kommer finnas i mitt hjärta tills det slutar slå. Tackar alla som bidragit till att vi kunde göra denna resan. Tackar främst av alla Anneli ❤ som tog kontakt med Davidsson och såg till att jag fick träffa honom, min stora idol. Tackar henne för allt hon får stå ut med när det gäller mig. Den här cancern påverkar ju henne i lika stor utsträckning som den påverkar mig. Älskar henne av hela mitt hjärta ❤

I måndags så kom SSIH hem till oss för att byta nålen som jag har till morfinpumpen. Blev lite prat om resan och matchen mm. Allt gick bra med resan och det enda som hände var att batterierna till pumpen tog slut när vi skulle lämna hotellet. Det var lätt löst som tur var så var det något vi kunde lösa utan att behöva åka till sjukhuset för att få åtgärdat. Sen så sov jag stora delar av hemresan. SSIH fixade det de skulle göra och sen tog nog inte många minuter förrens jag fick springa på toa och kräktes. Sen var jag golvad hela mån, tis och halva onsdagen. I onsdags så kom SSIH och skulle byta kasset (morfinet). Vi hade redan sökt onkologen när han kom till oss. Han bytte kasset och sen fick jag och Anneli åka upp till onkologen. Jag har haft mer värk nu i högerögat, utmot tidningen och upp, som en triangel. Det har ointe hjälpt att trycka på för extra morfin.

Så… då ligger jag här igen i en sal på lassarettet. Hoppas på att man kan fixa det här med värken och så att magen fungerar bättre. Börjar bli en ond cirkel detta. Nu har jag fått min 3:e immunterapibehandling. Den gick inte lika smidigt som de 2 första tyvärr. Började att må illa nästan med en gång och behandlingen vara totalt i ca 2 1/2 timme. Inte så lätt och springa iväg med droppställningen om man måste snabbt och kräkas… Det var en lång väntan på att behandlingen skulle bli klar så jag kunde gå på toa kvickt om jag behövde det. Nu har jag tack och lov sluppit men ska ändå ta pimperan mer som förebyggande mot illamående.

Fick fina höstblommor från min mor och syskonen i Olofström 😃 De är jättefina.

Nu blir det lungt och försöka få illamåendet till att lägga sig. Det blir svårt med aptiten när man mår illa. Blir som en ond cirkel 😢 Ska se om jag orkar se på HV matchen sen. Nä, nu ska jag vila lite… sköt om er