Ja, jag ligger fortfarande inne på onkologen avd 13A. Blev inlaggd i onsdags för kräkningar och värk. Det känns som värken blivit värre än den varit på bra lång tid. Svårt att sköta magen och det kan dels bero på biverkningar av immunterapin eller morfinet eller båda två. I fredags så skulle jag göra en CT. Hela fredagen och lördagen gick utan att jag fick göra den. Men idag vid 13 så fick jag äntligen komma ner och göra min CT.

Nu hoppas vi att få någon form av svar i morgon på ronden. Har tumör minskat? Jag tror det för jag har ju kunnat börja andas med den högra näsborren. Vet inte när jag kunde det senast. Men då är ju frågan om huvudvärken är biverkningar från immunterapin. Börjat få värk i knäna och näsblod lite då och då…

Nu var det verkligen en massa gnäll!!! Det hjälper inte att gnälla. Vi får se vad de säger i morgon och sen får vi ta det där ifrån.

På tisdag blir det spännande. Det är inte bara en hockeymatch att följa utan två 😁 Både Timrå som möter Almtuna och HV71 som möter Karlskrona. Både Timrå och HV spelar hemma så jag hoppas att båda lagen studsar tillbaks efter förlusten i senaste omgången. Jag har höga förhoppningar på båda lagen även om HV71 står mig varmast om hjärtat ❤❤❤ Jag vill ju att Timrå ta klivet upp till SHL så jag kan få se HV spela här uppe. Närmare till Timrå än till Gävle.