Idag har ronden varit här.
Läkarna kunde inte säga något om tumören. Det gick inte att jämföra en CT röntgen mot en MR. Däremot tror dom att jag fått inflammation på hypofysen. Men dom måste invänta fler provsvar. Läkarna sa att oftast när man får en stor inflammation av behandlingen, så svarar tumörena bra. Så vi vet inte så mycket mer.

Det är då själva …. Det ska då vara något hela tiden. Är det inte det ena så är det något annat. Men… det ska lösa sig. I slutändan när allt är klart så ska cancern och ev andra grejor vara besegrade!

Idag har det varit fullt hus. Haft besök i stort sett hela dagen. Hjärtat har varit hit två gånger idag 😍 Hon var med på ronden och sen kom hon hit med mina pärlor så nu kan jag göra lite armband och änglar för att fördriva tiden 🙂 Mikael från en HV fan grupp var hit på förmiddagen och hälsade på och bjöd oss på fika 😀. Mattias som vi träffade på Oasen i Umeå i våras kom förbi när han var här på sjukhuset. Min son Niklas kom också. Det var riktigt trevligt att han dök upp ❤

I morgon blir det jobbigt… Både HV och Timrå spelar samtidigt. Jag får nog göra som Anneli sa. Ha ena matchen på mobilen och den andra på plattan, då ska jag nog inte missa något 😁