Idag mår jag betydligt bättre än vad jag gjorde igår. Började när jag släckte ner den 27e för att sova. Fick illamåebde helt tvärt och sen kom det efter bara några minuter, värsta kaskaden…. som tur var hann jag till toan. Som tur var så somnade jag efter ett par toa besök och sov hela natten. Men när jag vaknade igår morse så hadde jag huvudvärk så jag trodde huvudet skulle sprängas. När Anneli kom på morgonen så var jag helt borta. Sov i stort sett hela besöket 😢 Hon och läkaren hade pratat på ronden. Man har bokat in en MR men man har bara en maskin som fungerar just nu. Man ska tydligen röntga hjärnan för att se om tallkottskörteln är svullen. Dom fortsätter alltså utredningen varför mina olika värden är lite för låga.

Mina biverkningar som jag har av immunterapin är så ovanliga så högsta hönsen i både Umeå och här i Sundsvall är inblandade. Det är ju själva f*n att man ska drabbas av allt som är ovanligt när det gäller både cancer och biverkningar. Klart att man vill vara unik men inte i dessa samanhangen. Jag klarar mig gladerligen på att få de vanliga biverkningarna, det skulle inte göra mig något. Jag var i alla fall så pass pigg igår kväll att jag kunde följa HV och deras vinst mot Luleå med 3-0. I kväll spelar ju Timrå så den matchen tänker jag titta på. Är ju tur att man har så att man kan se på surfplattan. Tv utbudet är ju inget att skryta om här på sjukhuset, 1,2, 4an och kundkapskanalen…

Ronden har varit här nu… Jag är inneliggande i alla fall över helgen men orkar jag så får jag ta permission på dagarna. Sen till veckan ska jag få göra en MR. De sa att även om tumören kanske är större nu så kan det bero på att den är svullen på grund av behandlingen, det behöver inte betyda att den växer. Jag är övertygad om att den krympt med tanke på att jag ju har börjat att kunna gå luft genom min högra näsborre. Det har jag ju inte fått på 1 år tror jag. Nä, jag tror nog att det här kommer bli bra i slut ändan. Finns faktiskt inga andra allternativ…

Tänkte försöka göra några änglar och armband idag. För mig så har det blivit en underbar terapi. Man sitter och pysslar och slipper tankarna om cancern för ett tag. Samtidigt är jag så glad att folk vill köpa det jag gör, det hjälper oss ekonomiskt vilket är otroligt bra. Nu har jag haft en del beställningar och det glädjer mig. Tar gärna på mig mer att göra för det är som sagt en stund för mig själv, utan cancern som jag har när jag gör grejorna… wp-image--1923561924

Tack alla som köper och köpt… Det hjälper mig på många sätt

Nej, nu får det vara bra för idag…

Var rädda om er så hörs och syns vi snart igen. Kram