Varit och köpt mig en ny ”pirat” lapp för ögat. Den är skön att ha på för det känns som att ögat får vila, även om jag inte har någon som helst funktion i det. Tror inte att ett enda barn missar att jag har lapp för ögat. Ha ha ha.. de tror nog man är pirat eller liknande. Ska komma iväg på liten permission från sjukhuset idag med min älskling, det ska bli skönt!!!

Är chockad, hör och häpnas, jag har börjat att läsa en bok!!! Det händer inte allt för många gånger. Avkopplande är det, så pass att man nickar till stup i kvarten. Idag kom Malin och Morgan förbi. De hade Tindra med sig så jag gjorde ett armband i lila till henne som glittrade. Det blev omtyckt 🙂 Hon som varit så rädd för mig av någon anledning. Nu är hon inte det i alla fall 😁

Känner av huvudet idag, inte så farligt men jag får trycka lite då och då på morfinpumpen. Mitt höger öga känns knepigt, som om det skaver på baksidan av ögat. Kan ju vara så att tumören rör vid ögat, har inte en aning. Tänk om den här skiten håller mig kvar på sjukhuset resten av min tid… nä, bort med de tankarna. Jag ska fixa detta, finns inget annat! 💪 Jag har ju min ängel som jag fick av hjärtat som vakar vid min sida…

Nä, snart ska jag ut från avdelningen en stund med Anneli. Sen blir det att rigga surfen för att kolla Karlskrona mot HV71. Det kommer nog bli en jämn och tuff match men HV ska vara det starkaste laget…