Hejsan… Då var det vardag igen.  Jag börjar med att kopiera in ett par inlägg som kommer från Weronica Enström, hon som har startat Facebookgruppen ”Hjälp Johan och hans familj under resan med cancer”

Hej Johan! Jag vill be dig om hjälp.. I ditt nästa blogg inlägg vill du skriva med min önskan om hjälp till att hjälpa Anneli o barnen. Om du kan så skriv att det är en önskan från mig och att jag bett dig skriva. Du får gärna print screena mitt inlägg på fb om du vill. Vill du inte göra det så har jag all förståelse. Stor Kram till dig o mina tankar är med dig ❤

Inlägget:

Jag måste säga att hon har gjort otroligt mycket för oss och det fortsätter hon att göra. Vi har många goda vänner har jag märkt sedan jag blev sjuk i den här hemska cancern. Det är så otroligt många som hjälper oss på alla möjliga sätt och ni ska veta att vi verkligen uppskattar all hjälp vi får. Till alla som på något sätt hjälper oss som t ex köper armbanden, örhängerna, halsbanden, änglarna mm, Till er som ringer, kommer och hälsa på och stöttar oss, tack säger vi till er 💖 De pengarna går till min sjukvård. Mina inläggningar, medicin mm. Vi är verkligen tacksamma!!!

På tal om halsband, änglar mm så har jag lagt till lite bilder och info på säljsidan om ni vill se på lite av vad jag pysslar med nu när jag ligger inne här på onkologen. Det har varit en jobbig helg. Tänk om jag inte kommer ut mer från sjukhuset 😔. Det uppstår ju hela tiden nya saker, biverkningar som de knappt hört talas om, de får jag. Visst så vill väl alla vara unika, men jag vill då inte vara unik mer på det här sättet. Man försöker tänka positivt men visst finns tankarna där i bland om cancern, döden, Anneli, barnen, familjen mm. Kanske inte så konstigt att de tankarna kommer när man är omringad av cancern hela dagarna. Blir ju så när man ligger på en sån här avdelning.

Haft många funderingar den här tiden sen jag kom hem från Umeå. Där hade de den här fantastiska platsen Oasen. Man kunde sitta där hela dagarna. Man kunde göra knivar, armband, måla, göra silkes scarf, glasfigurer, sy, tennarmband och mycket mycket mer. Tänk om man kunde få sjukhuset att avvara 2 st salar/rum för att ha en samlingsplats för alla innerliggare på sjukhuset. Man skulle kunna sitta och prata skit, kanske köpa in material för att göra pärlarmband, vattenfärger, pennor och papper för att skriva, mm. En träffpunkt för alla som har ork och vill annat än att ligga på rummet. Alla är inte sängliggande som är på sjukhuset. Det kan vara skönt att träffa andra patienter och prata skit med över en kopp kaffe eller liknande. Något sånt ställe skulle jag vilja fixa här på sjukhuset. Man skulle säkert kunna få tag i sponsorer till att köpa in förbrukningsmaterial…

Den här ideėn tror jag mycket på. Skulle jag inte bli frisk nog att komma tillbaks till mitt jobb som undersköterska så är detta något som jag skulle vilja hålla på med.

Oj… Det var länge sedan jag skrev så här mycket känns det som.