Lördag idag. Jag har varit hemma sen i torsdags på permission från avdelningen. Känns otroligt skönt att vara hemma. Vara bland sina egna saker, vakna i sin egna säng och framför allt vara med familjen!!! Det är en otrolig kännsla när man har varit inlaggd i 5 veckor.

Men idag har det varit tufft. Haft rejält ont i huvudet så jag har varit liggande hela dagen. Skulle ha följt med Anneli och barnen till Wera och hennes familj men jag fixade inte det utan blev hemma i stället. Igår vann jag 3 fribiljetter till GIF Sundsvall – Hammarby som spelas i morgon. Insåg idag att jag inte skulle fixa att gå på den matchen så biljetterna ha jag skänkt till ett par kompisar i stället. Tur de ville gå så biljetterna blir utnyttjade. Synd att jag inte vann biljetter till Thåström som spelade i sporthallen igår. Anneli ville så gärna gå på den konserten. Jag vann ju biljetter till hans konsert sist han var här och spelade.

Tyvärr så märker jag av huvudet mer och mer nu på kvällen och det är inget jag uppskattar. Är så fruktansvärt less nu på värk. Tror att sen hela den här resan började i fjol, så har jag nog bara haft 2 dagar som jag har varit helt smärtfri. Det är inte mycket 😢 Nu sitter jag här och kollar på Växjö som möter HV71. Just nu står det 1-1 med 1 period kvar så HV ska förhoppningsvis kunna vinna. Jag hoppas på det men man har 8 man borta på grund av skador så det är inte lätt för HV.

I morgon ska jag tillbaks till avdelningen. Önskar verkligen att man kunde få till smärtlindringen på mig så jag kan vara hemma. Man har ju i alla fall satt morfinpumpen i porten så det är ju bra. Då slipper jag att stickas så ofta i armarna. Blev ju så irriterad där man satte nålarna men det slipper jag nu 😆 Jag känner mig trött nu. Ganska märkligt med tanke på att jag legat hela dagen. Det är härligt att veta att när jag lägger mig, då ligger kvinnan i mitt liv bredvid mig. Det är inte en dålig kännsla vill jag lova. Den sista månaden, rättare sagt de sista 5 veckorna har jag ju tillbringat på sjukhuset.

Jag är lycklig trotts cancer mm. Jag är lycklig att jag träffade Anneli. Jag älskar henne av hela mitt hjärta. Tänker mycket sen jag fick reda på det här med cancern. Tänker på mina barn, Anneli, Moa och Alex, framtiden mm. Jag har fyllt i ”Vita arkivet” vilket jag justerar lite eftersom. Har inga planer på att lämna in de närmaste åren men det är aldrig fel att se till så att efterlevande vet hur man vill ha det den dagen man lämnat in. Har ju anmält mig på donationsregistret för flera år sedan. Kan man använda något när jag gått vidare så är det bra om man kan hjälpa någon…

Men som sagt var… Jag har inte tänkt att lämna in än på många år! 😁