Jag har fått byta rum… nu ligger jag på rum 10 i stället för rum 11. Jag har varit mer eller mindre borta i 4 dar. Igår så ringde läkaren till Anneli och bad henne komma in. Min andningsfrekvens var 6 i minuten och det är inte så bra… De hade även sagt att min släkt söderöver kanske skulle komma upp om de vill träffa mig. Anneli blev skärrad av samtalet vilket jag har full förståelse för. Som tur var så körde Malin och Morgan in henne till mig. De kommer till mitt rum och öppnar dörren….

Där ligger jag och spelar på surfen. Hade vaknat strax innan de kom och visste inget om samtal eller något. Jag blev lika förvånad som de blev. Tack och lov så slapp de komma för att säga farväl… Anneli ”sov” hos mig på avdelningen. De tog in en fåtölj som hon skulle kunna ”ligga” i. Natten tills idag har hon inte sovit många minuter kan jag lova. Jag andas tydligen ganska så ojämnt. Anneli har petat på mig lite då och då för att jag skulle andas. 

Idag har de tagit bort morfinet som jag har fått kontinuerligt så nu har jag bara vid behov 2 ggr i timmen. Sen har de höjt Ketanestet. Faktiskt så visar det att jag har klarat mig bra tycker jag att vara utan morfin, att jag får det kontinuerligt. Har tryckt för att få det vid behov, men det känns bra. Jag får ju fortfatande en hel del tunga mediciner… Morfin, Ketanest, metadon mm. Jag har varit vaken i stort sett hela dagen. Vi, Anneli och jag har legat här och tittat på AIK – Timrå. Ingen höjdar match av Timrå 3-1 slutade den. Tyvärr så missade jag HVs match mot Brynäs, men vad jag kunnat läsa på facebook så spelade HV rikrigt bra 👍

Idag har det varit en bra dag och jag är så glad över att Anneli får möjlighet att sova över här på avdelningen med mig 😆