Ja, här ligger jag fortfarande på avd 13, onkologen i Sundsvall. Ja, jag lever också 😉 Har fått höra att min andningsfrekvens var nere på 4a andningar per minut när de hade ringt Anneli om att kontakta min släkt söderöver. Nu sitter Tobias och Johanna i bilen på väg upp ❤ Läkaren har även varit i kontakt med Mattis mamma och berättat hur allvarligt det är med mig. Att han kanske vill komma upp om han vill träffa mig i livet. Jag tror att det skullebli väldigt svårt för honom. Han har ju inte träffat mig på 10 år 😢 Jag är ju tyvärr en främling för honom och det är mitt egna fel. Jag har i alla fall kontakt med honom via nätet så det känns okej. Han vet ju att jag är allvarligt sjuk mm.

Denna veckan har jag funderat mycket på döden och det är väl inte så konstigt… Jag har även funderat på hur det ska delas upp efter min bortgång. Jag äger ju inte många grejor. Så det finns inte så mycket att ärva efter mig. När jag kom upp hit till min Anneli så hade jag inte mycket att bringa till hushållet i form av saker. Jag har gjort en varsin kniv till barnen för jag vill att de ska ärva nångot som jag har gjort med mina egna händer och det är något som de kan använda när de fiskar till exempel. Jag har även gjort en kniv till Alex men Moas kniv har jag inte hunnit klar med än. Känner att jag måstebli det innan jag lämnar in. Hon vill ha en kniv, det har hon sagt när jag frågade henne.

Jag hoppas att jag får tillfälle att åka till stugan i By någon mer gång, det är där som jag känner att jag bara har kunnat vara, laddat batterierna och njuta av enkelheten. Jag har väl mer eller mindre bott i Stigs båt när vi har varit i stugan då jag varit ut och fiskat dagarna till ända. Här kommer lite bilder från By och på knivarna jag gjort…

Detta är knivarna och Byberget… Helt sagolikt ställe enligt mig. Men Öland där har har jag även mitt hjärta. Solen och vindarnas ö, vilken kan inte vara frälst i den ön? Vi har ju planerat att flytta ner till ålderns höst till Öland. Bara se till att hålla sig vid liv så vi kan uppfylla det. Kan man måla lite och njuta av livet. Kanske skaffa en liten båt så man kan ta sig ut och fiska lite och njuta av livet på sjön. 😍 Ja ja… vi får se hur det blir. Först så ska vi ta oss igenom dena resan som vi håller på med nu. Jag vägrar att ge upp mot cancern utan att slåss. Det kan inte vara dags än för mig att lämna in. Än så har jag på tok för mycket som jag vill uppleva och genomföra innan det är dags att träffa Sankte Per.

Nä gott folk… nu ska jag se HV71 när de ska slå Linköping 🏒 Hoppas ni får en fortsatt bra dag/kväll 😆