Så himla typiskt säger jag bara. Tobias och Johanna har varit upp i helgen gör att hälsa på mig. Ja, då är jag så dålig att jag varit liggande hela tiden de varit hit 😢 Trisst tycker jag men det är ju inte något jag kunnat styra över. Hade varit betydigt trevligare om jag kunnat träffa dom på hemmaplan. Hatar verkligen allt vad cancer heter. Önskar att den kunde försvinna för gott nu, tycker att jag har fått min beskärda del av elände nu. Önskar jag kunde varit med mer hemma nu när de var upp. Ute så verkar det varit riktigt vinter väder. Runt 20 cm har det kommit och varit klass 1 varning…

Hoppas att man har ork att pröva på det med slalom i vinter igen. Det lilla jag prövade gav mersmak. Vi får väl se hur det blir i vinter. Igår så fick jag en videohälsning från Timrå IK’s 04:or. Blev aldeles rörd.

Så härliga grabbar ❤ Man saknar verkligen alla barnen och föräldrarna. Man blev ju som en stor familj. Träningar och matcher gjorde ju att man träffaes mellan 3 – 5 dagar i veckan. Inte så konstigt att man saknar alla… 

Nej, nu ska jag se reprisen av ”En natt på slottet”. Är så glad att jag har surfplattan att kolla på med tanke på tv ubudet som finns här på sjukhuset… Tv1, Tv2, 4:an, Kunskapskanalen och barnkanalen… skrämmande utbud enligt mig. Hittat några serie på Netflix att kolla på. Fast det blit inte så mycket med tanke på att att jag sommnar stup i kvarten. Nä mina vänner, sov så gott och ta det lungt på vägarna ❤