Anneli här igen. Vet egentligen inte vad jag ska skriva, men detta blir det sista inlägget i denna blogg. 

Johan somnade in tidigt på måndagsmorgonen den  8/1, jag och två av hans söner, Tobias och Niklas var där. Det var så lugnt och fridfullt.  Flera av hans släktingar och vänner hann komma upp på söndagen och träffa han. Jag är så glad att han hann upp till Hospice. Bättre plats finns nog inte att tillbringa sina sista dagar på. Både för han och för anhöriga.

Detta ljus tänds när någon gäst somnar in på Hospice och släcks inte förrän dom lämnat huset.

Begravningen kommer att ske i Selånger kyrka den 26/1 kl.10 och det är en öppen begravning utan klädkod, för det var så han ville ha det. 

Johans älskade Hv71 spelade hemmamatch igår och dom hedrade Johan med en bild och ljus i entrén. Så fint gjort och jag lovar att han sitter där uppe och ler. För nu har han fått träffa sin andra idol

#1 Stefan Liv 💙💛

Johan vill att bloggen och Instagram ska vara kvar och att Facebook mm stängs ner. Jag kommer att stänga ner sidorna eftersom, det handlar om när jag känner mig redo. Just nu, så är det en sån enorm overklighets känsla och en stor tomhet som inte går att beskriva. Man kan inte förstå vad som hände, man vill inte förstå. 

I 1,5år har vi kämpat, åkt in och ut på sjukhuset, spenderat flera veckor ca 30 mil från hemmet pga strålning, Johan har legat inne x antal veckor och vi har hela tiden tagit ett kliv framåt och tre tillbaka. Jag har tappat räkningen på hur många ggr som han har legat här hemma, med en sån fruktansvärd huvudvärk, där absolut ingenting har hjälp trots att han fått morfin.  Där jag har fått väckt honom och verkligen sett till att han fått i sig all medicin och till slut har jag fått skjutsa upp han till sjukhuset. Ändå så har han alltid hållt modet och hoppet uppe.
Tusen tack till alla som stöttat oss, ni är guld värd.💖 Familj och släkt
💖Nya och gamla vänner och kollegor

💖All personal på Onkologen avd 13A samt dagmottagningen

💖All personal i Umeå

💖Alla på Oasen på Hotell Björken i Umeå

💖Mellannorrlands Hospice

+ alla ni andra som inte blev nämnd, ni är inte glömd 💖

Johan, äntligen är du smärtfri och kan spela hockey med dom andra änglarna och fiska så mycket du vill. Himlen har fått den finaste ängel som finns.
 Älskar dig då, nu och för alltid ❤ Din Anneli